Descoberta de la riera de Vallvidrera

Descoberta de la riera de Vallvidrera
Sant Cugat del Vallès
Dissabte, 17/10/2015

Quin és l’estat ecològic de la riera? Com és que porta aigua tot l’any? Com ha evolucionat el bosc de ribera d’ençà de la restauració? Vine a descobrir-ho amb els teus familiars i amics tot fent una passejada per la serra de Collserola!

Dissabte 17 d'octubre, tot fent una passejada ens arribarem fins a la riera de Vallvidrera per veure quin és l'estat ecològic d'una riera tant singular.

El Projecte Rius és una iniciativa desenvolupada per l'Associació Hàbitats amb l'objectiu principal d'estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels nostres rius. Fomenta l’apropament de les persones al riu i permet conèixer com són i com funcionen els ecosistemes fluvials, els organismes que hi podem trobar, la seva importància ambiental i social, així com els problemes que pateixen i què podem fer per millorar-los.

Mitjançant l’educació ambiental, el foment del teixit associatiu i el treball en xarxa del voluntariat ambiental, el projecte promou una major implicació de les associacions i les persones per a compartir, engegar i emprendre iniciatives per la millora dels nostres rius i de l’entorn natural.

El Projecte Rius és obert a tothom, qualsevol persona o col·lectiu hi és benvingut, tingui o no coneixements previs sobre els rius.

Data: 

Dissabte 17 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació Hàbitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@associaciohabitats.cat