Marxant pels refugiats

Mans solidàries. Font: Pixabay
Barcelona
Dissabte, 24/10/2015

L'Associació de Comerciants Eix Fort Pienc organitza una caminada solidària pel barri amb l'objectiu d'ajudar a les persones refugiades.

Una caminada solidària és l'acte que han triat per fer costat als refugiats. L'Associació de Comerciants Eix Fort Pienc, el Centre Esportiu Municipal de l'Estació del Nord, el Centre Cívic de Fort Pienc i Accem han organitzat un circuit al barri barceloní de Fort Pienc per on es farà una marxa en favor de les persones que han hagut de fugir dels seus països d'origen per diversos motius.

El circuit, que començarà al Centre Esportiu Municipal del Nord i acabarà al Passeig Sant Joan on hi haurà la Fira de la Salut i la Bellesa 2015, pretén que els participants moguin i exercitin el cos per millorar la salut dels marxants i la dels refugiats. Per participar a la caminada es pot accedir al següent enllaç i omplir el formulari.

La caminada començarà a les 8:30h i acabarà a les 10:00h. El preu per participar-hi serà de 2€ amb un petit donatiu a càrrec dels participants. Els diners es destinaran a ajudar als refugiats sirians i l'encarregat de gestionar la donació serà Accem.

Data: 

Dissabte 24 oct

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Associació de Comerciants de l'Eix Fort Pienc
Correu electrònic de l'organitzador: 
93 356 90 87