217 Sopar Hora Europea: "Treure més partit del nostres cervell"

àmbit Maria Corral
Barcelona
Dijous, 19/11/2015

L'àmbit Maria Corral organitza un sopar-col·loqui per tractar sobre el tema: «Treure més partit del nostre cervell» per conèixer aquest òrgan essencial i complex que regeix l’estructura fonamental de l’ésser humà.

El sopar-col·loqui tindrà lloc el proper dijous 19 de novembre, a les 20 h al Restaurant La Lluna de Barcelona (carrer Santa Anna, 20).

En aquesta ocasió, els ponents convidats seran:

  • David Bueno i Torrens. Doctor en Biologia, professor i investigador de Genètica a la Universitat de Barcelona i divulgador de la ciència.
  • Josep M. Espadaler i Gamissans. Neurofisiòleg a l'Hospital del Mar.
  • Jaume Kulisevsky. Director de l'Institut de Recerca de l'hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Director de la Unitat de Parkinson i moviments anormals.

L'acte estarà moderat per Marta Burguet i Arfelis, professora de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona, que serà la persona encarregada de donar el torn de paraula als assistents durant el col·loqui posterior a les intervencions dels ponents.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l'entitat Àmbit Maria Corral, a través del correu electrònic (info@ambitmariacorral.org) o del telèfon: 93.272.29.50

El preu de l'activitat és de 32 euros. Cal fer reserva prèvia.

Data: 

Dijous 19 nov

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ambitmariacorral.org