Curs online sobre custòdia del territori per a tècnics d'entitats

 Font:
Dilluns, 16/11/2015 fins Diumenge, 17/01/2016
(En línia)

Organitzat pe la Xarxa de Custòdia del Territori, la formació s'inscriu dins del projecte europeu LandLife amb l'objectiu de capacitar persones amb iniciatives en aquest camp.

La Xarxa de Custòdia del Terriori ha organitzat un curs en línia amb una durada de 30 hores anomenat ''Curs introductori sobre custòdia del territori per a tècnics d'entitats''. Aquest curs, que serà la segona edició, està basat en una acció del projecte LandLife i té l'objectiu de capacitar persones interessades en el desenvolupament d'iniciatives de custòdia del territori per conservar i gestionar la naturalesa i el paisatge amb la implicació de la societat civil, propietaris de terreny i altres agents socials.

Per realitzar aquest curs, la metodologia que es farà servir serà a distància i s'utilitzarà el Campus Virtual de la UVIC-UCC. Es faran lectures de diferents mòduls i al final dels mateixos s'hauran de respondre unes preguntes d'autoavaluació. Els diferents mòduls que s'ofereixen són:

Mòdul 1: Principis de la custòdia del territori i agents implicats

Mòdul 2: Marc legal i opcions jurídiques per a la custòdia del territori

Mòdul 3: Estratègies i implicació social i fonts de finançament

Mòdul 4: Com plantejar i desenvolupar una iniciativa de Custòdia del Territori

L'idioma del curs serà el castellà. La data d'inici serà el 16 de novembre i finalitzarà el 17 de gener del 2015. L'import del curs és de 16€ en concepte de gestió acadèmica i certificació, ja que està subvencionat amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa.

Data: 

Dilluns 16 nov

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Xarxa de Custòdia del Territori
Correu electrònic de l'organitzador: 
asubirana@custodiaterritori.org