Les coses pel seu nom: Sobirania alimentària i Lleure

 Font:
Barcelona
Dijous, 08/10/2015

El proper 8 de novembre a l'Espai Germanetes hi tindrà lloc la jornada sobre Sobirania alimentària i Lleure per reflexionar i debatre sobre el paper de l’associacionisme educatiu en l’actual societat de consum.

La jornada, organitzada per la Comissió Reduint Petjada d'Esplais Catalans tindrà lloc de 10h a 18h a l'Espai Germanetes situat a la confluència entre els carrers Comte Borrell i Consell de Cent.

De la mà d’en Miquel Vallmitjana, activista ambiental i membre de Som lo que Sembrem, es descobrirà el plantejament que proposa la sobirania alimentària com a visió alternativa al model de consum alimentari actual. A més a més es plantejaran propostes viables per anar construint una societat respectuosa i compromesa amb criteris agroalimentaris sostenibles.

El programa de la jornada serà el següent:

  • 10h Rebuda i esmorzar ecològic
  • 10,30h Ponència a càrrec d’en Miquel Vallmitjana, activista ambiental i membre de de Som lo que Sembrem + temps de debat
  • 14h Dinar de carmanyolaCompartirem un espai distès i continuarem l’intercanvi d’experiències de la manera més sostenible. Cadascú portarà la seva carmanyola per dinar.
  • 15h Tallers aplicat de sobirania alimentària als esplais: Hort vertical amb infants.
  • 17h Berenar + concert + cervesa

Per participar-hi cal omplir el formulari d'incripció i pagar 2€ a l'entrada.

Data: 

Dijous 08 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Esplais Catalans
Correu electrònic de l'organitzador: 
esplac@esplac.cat