Taula rodona: el delicte de migrar

Logo SOS Racisme. Font: web sosracisme.org
Barcelona
Dijous, 10/12/2015

SOS Racisme organitza el proper 16 de desembre un acte en el que es debatrà quines són les conseqüències i implicacions del dret a migrar.

La realitat existent ens situa en un món predominat per les migracions i més després del conflicte siri que ha posat de manifest les mancances de les normatives europees envers aquest fet.

Així, aquest acte organitzat per SOS Racisme té la intenció de generar un debat, el qual prendrà com a punt de partida la violació de drets que pateixen les persones refugiades a les fronteres europees.

Es pretén analitzar els límits i la inconsistència de la resposta europea a la crisi de refugiats i de la política migratòria europea en general.

Es discutirà també com l’obertura de fronteres i la lliure circulació de persones beneficiaria el respecte als drets fonamentals inherents a totes les persones que es veuen amb la necessitat de migrar.

En aquest debat, es comptarà amb la participació d’en Javier de Lucas, catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política a l’Institut de Drets Humans de València i José Palazón, fundador de l’Associació PRO.DE.IN Melilla.

La jornada es durà a terme el proper dimecres 16 de desembre de 2015 a les 18.30h a la Sala 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

L’entrada és lliure i gratuïta i està destinada a tota persona que tingui interès en el tema.

Data: 

Dijous 10 des

Hora: 

13:05

Organitzador: 
SOS RACISME