Passejada per l’antic barri de Tramuntana de Sant Andreu de Palomar

Passejada per l’antic barri de Tramuntana de Sant Andreu de Palomar
Barcelona
Dissabte, 12/12/2015

Es pretén rememorar i descobrir els orígens dels noms i la història dels carrers del barri.

El Centre d’Estudis Ignasi Iglésias i la Fundació Casa Asil, en el marc dels actes de celebració del 150è aniversari de la Fundació, han organitzat una ruta per l’antic barri de Tramuntana de Sant Andreu de Palomar amb l’objectiu de rememorar i descobrir els orígens dels noms i la història dels carrers. La passejada anirà a càrrec de l’historiador i arqueòleg, Jordi Petit.

La ruta, oberta a tothom, tindrà una durada de 90 minuts aproximadament. Començarà a les 11 h a la Plaça Orfila i finalitzarà a la plaça d’en Xandri, perquè, qui vulgui seguir la festa es pugui incorporar a l’acte que organitza l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Sagrada Família en motiu de la Marató de TV3, on hi haurà mercat solidari, actuacions musicals i botifarrada solidària en suport de la Marató de TV3.

La Fundació Casa Asil de Sant Andreu de Palomar, vol esdevenir un espai familiar i proper, alegre i motivador on cada una de les persones ateses esdevingui protagonista de la seva vida, on cadascun dels professionals se sentin també protagonistes, compromesos i satisfets per la tasca d’ajut i suport que proporcionen a les persones i els familiars, participant activament, visquin en confiança l’atenció que es lliura.

Data: 

Dissabte 12 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
El Centre d’Estudis Ignasi Iglésias i la Fundació Casa Asil
Correu electrònic de l'organitzador: 
f.asil@casaasil.cat