Mercat Solidari del Club Social El Roure

Mercat Solidari del Club Social "El Roure"
L'Hospitalet del Llobregat
Divendres, 18/12/2015

Es podran adquirir productes de segona mà amb l'objectiu de recaptar fons que es reinvertiran al manteniment de les activitats i projectes del Club Social.

El Club Social El Roure organitza El Mercat Solidari on es podran adquirir productes de segona mà amb l'objectiu de recaptar fons que es reinvertiran al manteniment de les activitats i projectes del Club Social. En aquest espai es podrà adquirir roba, complements, bijuteria, música, joguines, llibres... El preu, a més, el posaran els compradors.

Amb aquesta iniciativa es contribueix al finançament de les activitats del servei i, a més, és una bona oportunitat de participació a la comunitat de les persones usuàries del club social (tota la venda estarà gestionada per un equip de voluntaris i voluntàries del club). A més, pot ser una resposta a les necessitats de la comunitat en el moment actual de crisi.

El Club Social El Roure, gestionat per l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de l'Hospitalet ( AFEMHOS ), és un servei dirigit a persones adultes que, a causa d'un trastorn mental, tenen dificultats per a la seva integració social, la participació en la seva comunitat i la gestió del seu temps d'oci. Aquest servei forma part de la cartera de Serveis Socials Especialitzats per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental del la Generalitat de Catalunya .

Data: 

Divendres 18 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Club Social "El Roure"