Jornada de reflexió per a la millora de les intervencions d'EpD #JustíciaGlobal

 Font:
Dimarts, 19/01/2016

L'edifici de Sants de la UB acull el 19 de gener una trobada per reflexionar sobre instruments per a la millora de l'educació per al desenvolupament i la seva aplicació en diferents àmbits. Requereix inscripció.

Edualter, Fundació Solidaritat UB, l'Escola Cultura de Pau i Fil a l'agulla organitzen la Jornada de reflexió per a la millora de les intervencions d'EpD per debatre quins són els instruments que permeten valorar i millorar les accions pedagògiques en la construcció d'un món més just, així com quines són les propostes alternatives a nivell internacional.

La jornada es dividirà en dues grans sessions: En primer lloc, una sessió de presentació i reflexió sobre instruments per millorar l'Epd, en què es tractaran qüestions com els criteris de qualitat, l'educació per a la ciutadania global i l'educació per a la Ciutadania Mundial les escoles d'educació secundària de la Federació Valònia (Brussel·les). En segon, hi ha programada una sessió d'anàlisi i aplicació de l'EpD en diferents àmbits, com l'educació formal i la no formal, la recerca, la universitat, les campanyes de comunicació i sensibilització, entre d'altres.

La jornada se celebrarà el pròxim dimarts 19 de gener de 2016, de 09.00 h a 17.00 h a la Sala d'Actes de l'Edifici Sants UB. Les places són limitades i requereixen inscripció prèvia, que pot formalitzar-se a través d'aquest formulari.

Data: 

Dimarts 19 gen

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Edualter, Fundació Solidaritat UB, l'Escola Cultura de Pau i Fil a l'agulla
Correu electrònic de l'organitzador: 
-