Sessió oberta al públic del "Circuit Barcelona contra la violència vers les dones"

Imatge identificativa del projecte
Barcelona
Dijous, 21/01/2016

És un projecte de col·laboració entre les diverses institucions per abordar de manera integral la violència vers les dones.

El "Circuit Barcelona contra la violència vers les dones" és una iniciativa del Consorci Sanitari de Barcelona i de l'Ajuntament de Barcelona, i hi col·laboren tots els agents implicats en la prevenció, la detecció i l'atenció de les situacions de violència masclista a la ciutat. Té com a objectiu coordinar les accions entre els diferents àmbits i els professionals.

En la sessió es farà una taula d'experiències moderada per Montserrat Casamitjana, metgessa especialista en medecina preventiva i salut pública:

  • Incorporació de la perspectiva comunitària: empoderament i societat organitzada. Marisela Montenego, doctora en psicologia social per la UAB.
  • Treball aplicat al territori: Model d’enginyeria social versus model de treball en xarxa. José Ramón Ubieto, psicòleg clínic i psicoanalista.
  • Experiència de treball en xarxa des dels circuits i comissions per a l’abordatge de les violències masclistes. Laia Rosich, psicòloga i consultora.
  • El seguiment i l’avaluació com a instruments d’aprenentatge i millora de les polítiques contra la violència. Eva Alfama, llicenciada en Ciència Política i Màster en Psicologia Social.
  • L’experiència de treball en xarxa del Circuit BCN contra la violència masclista. Cristina Martínez, responsable d’ASSIR. Àmbit d’Atenció Primaria Barcelona Ciutat.

Les places són limitades i cal fer la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic jornadescircuitbcn2016@gmail.com.

El divendres 22 de gener tindrà lloc una altra jornada a porta tancada amb professionals del Circuit.

Data: 

Dijous 21 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Consorci Sanitari de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
infocsb@catsalut.cat