Presentació del llibre "Trencar el silenci"

Presentació del llibre "Trencar el silenci"
La Jonquera
Dissabte, 16/04/2016

El llibre és un recull dels records, les experiències i les vivències dels familiars que van patir l'exili i els camps de concentració.

Amb motiu de la publicació del llibre 'Trencar el silenci', la Fundació Apip-Acam realitzarà una presentació al Museu Memorial de l'Exili de la Jonquera. El llibre és un recull dels records, les experiències i les vivències dels familiars que van patir l'exili i els camps de concentració.

La jornada començarà a les 10:30h amb una visita a La Vajol i l'Agullana de la mà de l'historiador Josep Puy. A les 12:30h els assistents podran gaudir d'una visita al Museu Memorial de L'exili, guiada per Miquel Serrano, conservador del Museu.
A les 14h es farà una petita aturada per dinar i finalment, a les 16:30h tindrà lloc la presentació del llibre a la seu del museu amb intervencions dels autors i de familiars protagonistes del llibre.

Per poder assistir a l'acte cal posar-se en contacte amb la Fundació a través del telèfon 93 317 16 14 o per correu electrònic (hacer@fundacioapipacam.org). S'haurà de confirmar quantes persones assistiran a cada acte.

Data: 

Dissabte 16 abr

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Fundació Apip-Acam
Correu electrònic de l'organitzador: 
hacer@fundacioapipacam.org