El barri de la Barceloneta inicia el curs de Gestió multicultural i convivència

 Font:
Dimecres, 15/06/2011 fins Dilluns, 31/10/2011

La Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), amb el suport de l'Associació de Veïns de l’Òstia, organitza a partir del proper 15 de juny la 19a edició del Curs de Gestió multicultural i convivència.

La immigració i la diversitat cultural que arriba ha esdevingut un dels reptes més grans per a la convivència als nostres barri. Conscients d'aquesta situació, la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), amb el suport de l'Associació de Veïns de l’Òstia, organitza a partir del pròxim 15 de juny el Curs de Gestió multicultural i convivència.

A través d'aquest curs es busca dotar als assistents d'una marc de reflexió sobre els diferents models de gestió de la immigració -assimilacionisme, interculturalitat, multiculturalitat-, conèixer les polítiques destinades a regular la immigració -llei d'estrangeria, gènere i immigració, polítiques locals d'immigració, etc.- així com conèixer de forma directa les característiques centrals de les col·lectivitats d'immigrants que viuen i treballen a Catalunya: pakistanesos, llatinoamericans, magribines, països de l'est, asiàtics).

Les inscripcions, limitades, es poden fer a través del correu electrònic cristian.gim@confavc.cat o directament a la seu de l'AV L'Òstia (dimarts i dimecres de 18 a 20h).

El curs és gratuït, té una durada de quatre mesos i es realitzarà a la seu de la CONFAVC (C/ Doctor Aiguader, 18, Barceloneta) els dimecres de 19h a 21h.

Data: 

Dimecres 15 juny

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
cristian.gim@confavc.cat