Curs "Estratègies d’intervenció per a garantir els drets de les persones LGTBI"

Font: radiollodio.com
Dijous, 22/09/2016

Es tracta de l'edició de Tarragona, que tindrà lloc el dia 22 de setembre, després de la que ja es va fer a Barcelona el 2 de juny.

El curs està organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies dins la línia formativa d'atenció a la infància i l’adolescència.

Té com a objectius formar i sensibilitzar els i les professionals dels serveis socials per dur a terme tasques de prevenció, detecció, atenció, assistència i recuperació en els àmbits de la salut, l’educació, el món laboral, els serveis socials, la justícia i els cossos de seguretat, l’esport, el lleure, i la comunicació, d’acord amb la Llei 11/14.

Aquesta llei té per objecte "establir i regular els mitjans i les mesures per fer efectiu el dret a la igualtat i a la no discriminació per raó d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere, en els àmbits, tant públics com privats, sobre els quals la Generalitat i els ens locals tenen competències”.

Els continguts de la formació són els següents:

  • Construcció social del gènere.
  • La Llei 11/14 , del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i interssexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia: estructura i eines pel seu desplegament.
  • Denúncies, casos pràctics i procediment administratiu.

Pots fer la teva inscripció a partir d'aquest enllaç. El lloc de la formació et serà comunicat posteriorment.

Data: 

Dijous 22 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies