Curs “Introducció a la protecció internacional dels drets humans”

Cartell promocional del curs. Font: AulaIDHC
Dilluns, 03/10/2016 fins Dilluns, 31/10/2016
(En línia)

Organitzat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya, és una formació en anglès que es farà durant el mes d’octubre del 2016.

El curs "Introducció a la protecció internacional dels drets humans" és una formació que es farà a través de l’AudlaIDHC, la plataforma virtual educativa de l’Institut de Drets Humans de Catalunya. En aquest curs s’estudiarà el procés d’internacionalització dels drets humans en l’àmbit universal. A més, s’analitzaran els fonaments i l’evolució dels drets humans i els seus principals sistemes de protecció internacional, com per exemple el sistema de Nacions Unides i el sistema europeu.

Un altre dels aspectes que es posarà en relleu són els mecanismes que la ciutadania té a l’abast, però que sovint es desconeixen. Aquest curs es farà íntegrament en anglès, per tant és necessari tenir un coneixement prou alt de la llengua. La data d’inici serà el 3 d’octubre del 2016 i finalitzarà el 31 del mateix mes. Les places són limitades a 30, per tant, és necessari fer la inscripció a través d’aquest senzill formulari.

El preu de la formació és a partir de 150 euros. Per ampliar la informació del curs, pots accedir al següent enllaç.

Data: 

Dilluns 03 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Institut de Drets Humans de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@idhc.org