Crida a desenvolupar solucions tecnològiques pels habitatges inclusius!

Crida a desenvolupar solucions tecnològiques pels habitatges inclusius!
Dimecres, 02/11/2016 fins Dilluns, 07/11/2016
(En línia)

El projecte #reptehabitatge vol fomentar la creació de tecnologia mòbil per promoure un accés a un habitatge més just. Poden participar-hi totes les persones que tinguin una sensibilitat social.

Catalunya pateix de mancança d'habitatge social. Actualment es necessiten 230.000 habitatges de lloguers. D'aquests 230.000 habitatges, 100.000 haurien de ser habitatges d'inclusió. Per tant, l'accés a l'habitatge és un dels problemes socials que patim.

Per a solucionar aquest problema s'ha creat el #reptehabitatge. Aquest repte és una iniciativa de m4social, projecte impulsat per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. El projecte té la col·laboració de app4citizens i Ship2b. L'arrel del repte és la necessitat i implicació de les entitats gestores i del desenvolupament i aplicació, de tecnologia mòbil per aquest sector.

El repte consisteix en un procés de co-creació. Les persones que s'hi inscriguin, col·laboraràn amb les entitats i professionals que treballen per l'habitatge inclusiu. El termini d'inscripció acabarà el 7 de novembre. A partir d'aquí començaran les activitats de co-creació amb les entitats, que tindran lloc el 8 i 30 de novembre. El 20 de desembre es celebrarà la jornada final, on els equips presentaran les seves propostes al jurat que recollirà 3 projectes guanyadors. Aquests projectes comptaran amb l'acompanyament de la Fundació Ship2B durant 3 mesos per poder fer evolucionar les idees cap a un projecte sostenible que atregui finançament i inversió.

Data: 

Dimecres 02 nov

Hora: 

12:02

Organitzador: 
m4Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@m4social.org