Projecció del documental: ‘Els Tres Turons: històries de vida’

Projecció del documental: ‘Els Tres Turons: històries de vida’
Barcelona
Dijous, 24/11/2016

Amb motiu del 30è aniversari de la Fundació Els Tres Turons es realitzarà una projecció del documental que mostra la tasca de l'entitat i com les persones que han passat per la Fundació han transformat la seva vida.

En el marc dels actes de celebració del 30è aniversari de la Fundació Els Tres Turons, l’entitat projectarà el proper 24 de novembre a les 18h als Cinemes Girona el documental ‘Els Tres Turons:històries de vida’.

A través dels testimonis i les històries de vida de les persones que han passat pels serveis de la Fundació, el documental fa un recorregut pels canvis i les transformacions que ha experimentat el model d’atenció a les persones amb trastorns de salut mental. Parla de la funció del treball comunitari i de la combinació de la vessant sanitària i la social en l’abordatge de qüestions relacionades amb la salut mental.

El tràiler va ser presentat als actes del Dia Mundial de la Salut Mental que l’entitat va celebrar al mes d’octubre. Fins el dia de l’estrena, l’entitat publicarà diversos clips d’avançament de l’estrena. El documental està realitzat per la productora New Division.

Els Tres Turons és una entitat sorgida i impulsada fa 30 anys al barri del Carmel per un grup de veïns, veïnes i professionals, ha estat una de les protagonistes en aquest procés de promoció de la salut mental comunitària. De la institucionalització a un model centrat en l’atenció en la comunitat.

Si vols assistir caldrà que reservis la teva butaca a través del següent formulari o trucant al telèfon 93 429 32 10.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Els Tres Turons