Acte anual de l’acidH

Acte Anual de l’acidH
Barcelona
Divendres, 18/11/2016

Enguany la conferència central la farà el Sr. Federico Mayor Zaragoza, actual president de la Fundación Cultura de Paz i exdirector general de la UNESCO (1987-1999).

El proper divendres 18 de novembre tindrà lloc l’Acte Anual de l’Associació Catalana per la Integració i Desenvolupament Humà de les persones amb Intel·ligència Límit (IL) a Sala d’Actes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Eduard Ballester, gerent de l’associació acidH; Silvia García, gerent de la fundació acidH i Ferran Morell, president d’acidH, faran la benvinguda als assistents. A més, seguidament podran gaudir de la conferència “Educació per a tothom al llarg de tota la vida”, a càrrec del Sr. Federico Mayor Zaragoza, professor i doctor en farmàcia, actual president de la Fundación Cultura de Paz i exdirector general de la UNESCO (1987-1999).

El servei de càtering "Shuup" de l'acidH servirà un dinar dempeus un cop finalitzada la conferència.

L'acidH, és una de les més 6.000 associacions i fundacions del nostre país, i està orientada a millorar els coneixements, les aptituds, la qualitat de vida de les persones amb Intel·ligència Límit (IL), just per sota del que l'OMS considera normal. La seva missió és la de facilitar la integració en la societat per tal que puguin fer una vida el més normal possible.

L’aportació voluntària és de 20€ i també es poden fer donatius de fila zero al compte ES93 2100 30 03542200636233.

Programa

13:30 h - Rebuda i identificacions

14 h - Benvinguda als assistents

  • Eduard Ballester Gerent Associació acidH
  • Silvia García Gerent Fundació acidH
  • Dr. Ferran Morell President acidH

14:20 h - “Educació per a tothom al llarg de tota la vida” a càrrec de Federico Mayor Zaragoza

15 h - Dinar dempeus (Shuup, el càtering de l’acidH)

Data: 

Divendres 18 nov

Hora: 

13:30

Organitzador: 
acidH