Festa solidària de l’Associació in via a favor del projecte Big Up

Festa solidària de l’Associació “in via” a favor del projecte Big Up
Barcelona
Dijous, 05/01/2017

Els beneficis del concert es destinaran al projecte BigUp que proporciona atenció integral a persones sense sostre ni recursos i a víctimes de violència de gènere.

La Sala Canela i l’Associació in via organitzen un concert solidari a favor del Projecte BigUp. Es podrà gaudir de música en viu, a càrrec de les bandes Shakti I&I (reggae) i Rey Yakos Caro y su Habana Sound(salsa) i els Dj’s King Horror, Guetto Youths Soundz, Warrior Vibz i el Dj residentLIL FLOW. Els diners recaptats amb les entrades i les consumicions es destinaran íntegrament al Projecte Big Up.

Projecte BigUp

El projecte BigUp proporciona atenció integral a persones sense sostre ni recursos i a víctimes de violència de gènere. Gràcies a ell, cinc persones podran tornar a inserir-se a la societat i viure en un recurs d’acollida mentre refan les seves vides. El pressupost per aliments és de 400 € mensuals. Amb iniciatives solidàries com aquesta, el projecte pot seguir desenvolupant-se per oferir l’atenció i el suport que necessiten els seus usuaris.

Data: 

Dijous 05 gen

Hora: 

23:30

Organitzador: 
Associació in via