Taller de Clown: Emociona’t

Taller de Clown: Emociona’t
Vilanova i la Geltrú
Divendres, 03/02/2017

20 sessions dedicades al creixement emocional i el bon humor a través del joc a Vilanova i la Geltrú, tots els divendres a partir del primer de febrer.

Des d’ActivaMent -Col·lectiu Actiu de Persones amb l’Experiència del Trastorn Mental- s'ha organitzat el “Taller de Clown: Emociona’t”, un espai de creixement emocional, pensat per desenvolupar el bon sentit de l’humor, la tendresa, la innocència i a connectar amb la vulnerabilitat com a força escènica creadora. El taller vol ser una eina per trobar el/la clown que resideix dins de cadascú.

Al llarg de 20 sessions i a través del joc, les persones participants aprendran a lliurar-se de prejudicis i pors, a perdre la vergonya a parlar en públic, a gestionar i expressar millor les emocions, i a desenvolupar l’autoestima valorant les pròpies vulnerabilitats i febleses. Una formació impartida per Vanesa RiSe, actriu, clown i tècnica en animació socio-cultural, educadora al CRAE.

Des del proper 3 de febrer, tots els divendres, de 17:30h a 19:30h, al Centre Cívic La Geltrú. És una activitat gratuïta i cal reservar plaça perquè són limitades trucant al 603790063.

Data: 

Divendres 03 febr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
ActivaMent Garraf - Penedès
Correu electrònic de l'organitzador: 
garraf@activament.org