Com créixer i internacionalitzar-se en l’economia social

El logotip d'Aracoop. Font: Aracoop
Tarragona
Dimecres, 25/01/2017

S’organitza una sessió informativa a Tarragona per assessorar cooperatives de manera personalitzada sobre temes diversos.

En el marc del programa Aracoop, promogut pel departament de Treball de la Generalitat, el 25 de gener tindrà lloc a Tarragona una sessió informativa sobre creixement i internacionalització d’empreses de l’economia social o cooperatives.

A la sessió es treballaran aspectes som els elements de valor en els models de negoci, estratègies comercials i de comunicació, gestió econòmica i financera, gestió interna i recerca de nous mercats internacionals.

L’objectiu és enfortir la viabilitat i sostenibilitat dels projectes o negocis dels participants i ajudar a millorar l’estratègia de gestió des d’un punt de vista de model econòmic social.

Els continguts de la sessió volen facilitar que les cooperatives accedeixin a nous mercats nacionals i internacionals. Per a més informació, podeu consultar el programa d’acompanyament expert per al creixement i la internacionalització.

També es farà una sessió sobre la mateixa matèria a Girona, el 30 de gener, de 10h a 11h. La sessió tindrà lloc a Girona Emprèn, al número 40 del carrer Tarragona.

Per participar-hi, cal inscriure’s abans del 30 de gener a través d’aquest formulari.

Més informació:

  • Data: 25 de gener.
  • Hora: De 9.30h a 10.30h.
  • Lloc: Espai Tabacalera (avinguda Vidal i Barraquer s/n, Tarragona).
  • Contacte: 93 332 36 82.
Data: 

Dimecres 25 gen

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Aracoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@aracoop.coop