L’estat de la joventut a debat: Sacsegem la ciutat!

 Font:
Barcelona
Dimecres, 22/02/2017

Les conclusions del debat serviran per a definir el futur pla director de polítiques de joventut de la ciutat.

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza, per al proper dimecres 22 de febrer, un debat amb els regidors i regidores dels diferents grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona on es posaran sobre la taula diferents temes que afecten a la joventut de la ciutat.

Sota el títol “L’estat de la joventut a debat: Sacsegem la ciutat”, el contingut se centrarà en la participació, l’associacionisme, l’espai públic, l’emancipació, l’habitatge, l’ocupació, la formació i Barcelona com a ciutat acollidora i inclusiva. L’acte tindrà lloc a les 19h al Centre Cultural La Farinera del Clot.

La taula de debat comptarà amb la presencia de Raimond Blasi, de Convergència i Unió, Marilén Barceló, de Ciutadans, Montse Benedí, d’Esquerra Republicana de Catalunya, Carmen Andrés, del Partit Socialista de Catalunya, Maria Rovira, de la CUP Capgirem Barcelona, Boris Valls, del Partit Popular, i una persona representant de Barcelona En Comú.

El debat es dividirà en tes blocs, les preguntes dels quals s’enfocaran a definir el futur pla director de polítiques de joventut de la ciutat, encara per fer, i estaran emmarcades en les demandes de les entitats juvenils sobre diferents temàtiques recollides en el llibre Sacsegem la ciutat: reivindicacions de l’associacionisme juvenil per a Barcelona.

Un cop abordats els tres blocs, s’obrirà un espai de debat on el públic tindrà molt a dir. Durant tot l’acte estarà disponible una urna on els i les assistents podran introdur les seves preguntes, que es llegiran en aquest espai. A més, també es poden fer arribar les qüestions a través de les xarxes utilitzant l’etiqueta #sacsegemplajove.

Data: 

Dimecres 22 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Consell de la Joventut de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat