Documental del treball de Xarxa Cornisa "Un tissu de forces solidaires"

 Font:
Dijous, 16/06/2011

El documental "Un tissu de forces solidaires" convida a fer un viatge al cor del Marroc. El Marroc del cuscús, del blat, dels colors, dels perfums, de la vida i l'hospitalitat; però amb la realitat d'un país de grans contrastos, en el que la riquesa natural de la seva terra i de la seva gent es troba limitada per grans desigualtats socials.

Xarxa Cornisa és una xarxa no formal, que es constitueix l'any 2005 i està formada per les entitats Fundació Desenvolupament Comunitari, Sodepau, Rai i Entrepobles (com associacions catalanes), SODEV, ATED, RAC, RALM, FEDAK (com associacions marroquines), Tahfsuth i Jamma en Djebla (com associacions algerianes).

La força del treball en comú i en codesenvolupament facilita la creació de sinèrgies a fi d'impulsar processos de desenvolupament local i de foment de l'associacionisme en un procés de cooperació entre Catalunya, Marroc i Algèria.

Enguany s'ha volgut sintetitzar el treball portat a terme a partir d'un documental "Un tissu de forces solidaires" (veure tràiler).

L'acte comptarà amb les intervencions del Sr. Pepe Nieto, expert en geopolítica mediterrània i membre de Sodepau, i el Sr. Nouredinne El Harrak, dinamitzador comunitari al Mediterrani i membre de SODEV, amb la conferència “Les revoltes al nord d'Àfrica i al Mediterrani i el treball de Xarxa Cornisa d'enfortiment del teixit associatiu”.

Data: 

Dijous 16 juny

Hora: 

20:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
erovira@fdc.cat