Curs d'històries interactives amb Twine

Curs d'històries interactives amb Twine. Imatge Centre Cívic Convent Sant Agustí.
Barcelona
Divendres, 17/03/2017 fins Divendres, 24/03/2017

En aquesta formació coneixereu com crear històries mitjançant l'eina de ficció interactiva Twine. Mitjançant aquesta formació realitzareu el vostre propi joc interactiu.

Fa molts anys es van posar de moda uns llibres on el lector i la lectora havien d'escollir diferents opcions per anar avançant en la lectura del llibre. A mesura que s'anava llegint, es podia escollir quina evolució volia que tingués la història del llibre. Aquests llibres van marcar una tendència i són molt ben recordats per moltes generacions.

Ara, amb les noves tecnologies i les eines digitals, hi han moltes eines que poden ajudar-vos a la creació de històries amb diverses opcions d'evolució narrativa. Una d'elles és Twine, una eina de programari lliure. Mitjançant Twine podreu crear una estructura d'història interactiva i executar-la perquè la resta d'usuaris i usuàries la puguin gaudir.

El Centre Cívic del Convent de Sant Agustí ha organitzat un taller de Twine per crear les vostres ficcions interactives. Mitjançant aquesta eina podreu crear els vostres propis videojocs en hipertext. Aquest taller es realitzarà cada divendres, del 17 al 24 de març, de les 18.00h fins les 20.00h. El taller està orientat als i les joves, d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys. Per apuntar-se al taller, cal inscriure's aquí.

Per a més informació: Centre Cívic del Taller de Sant Agustí.

Data: 

Divendres 17 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Centre Cívic del Convent de Sant Agustí
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@conventagusti.com