logo Generalitat

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí

Ajuda'ns a millorar l'Escola d'Estiu del Voluntariat

Monogràfic del Butlletí A l’Abast

El butlletí del voluntariat català

Capçalera butlleti Abast
Dimarts, 21 de març de 2017 Butlletins anteriors

Banner voluntariat
Banner PFVC
Banner xarxanet
Banner subs. butlletí
Banner nonprofit
Banner butlletins
Banner xarxes socials


Ajuda’ns a millorar l’Escola d’Estiu del Voluntariat!

Les formacions de l'EEV volen contribuir a millorar els coneixements i competències de les persones implicades en les entitats de voluntariat, i en el món associatiu en general.

Per donar resposta a les teves necessitats formatives, volem conèixer quines temàtiques t'interessen, i quin format prefereixes. Per poder tenir aquesta informació et demanem que contestis la següent enquesta, el nostre objectiu és millorar gràcies al teu retorn.


Què és l’Escola d’Estiu del Voluntariat?

L'Escola d'Estiu del Voluntariat és una activitat formativa que es porta a terme des de l'any 1996. Aquesta ofereix la possibilitat d'aprofundir en la formació dels diferents àmbits de l'acció voluntària, alhora que esdevé un espai d'intercanvi d'experiències per totes les persones que, al llarg de l'any, desenvolupen tasques de voluntariat en el marc d'una associació.

Els cursos i activitats formatives que es desenvolupen van dirigides tant a voluntaris de base com a dirigents/responsables d'aquestes entitats de voluntariat.


Respon l'enquesta

--
Coordinació de continguts de xarxanet.org
Entitats i voluntaris per un món millor.
93 410 16 02 (extensió 3513)
xarxanetadmin@xarxanet.org

 
logo benestar i familia logo fundacio pere tarres Licencia de Creative Commons

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés. ISSN: 2385-4146

 

alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors

© Generalitat de Catalunya