Participa en el Viquiprojecte: Educació social

Logotip CEESC
Dilluns, 01/05/2017 fins Dimecres, 31/05/2017

Des de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials us animem a participar en el "Viquiprojecte: Educació social", escrivint, millorant, traduint o proposant termes sobre educació social a la Viquipèdia.

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i Amical Wikimedia posen en marxa aquesta iniciativa de participació oberta a tothom organitzant diverses sessions informatives durant el mes de maig a Girona, Vic, Tarragona, Roquetes, Barcelona i Lleida per explicar el projecte i com participar-hi.

Durant les sessions el CEESC presentarà el projecte, que té per objectiu fer visible l’educació social a la Viquipèdia, i DIXIT explicarà quina informació i documentació en l’àmbit d’afers socials es pot consultar actualment. El director d’Amical Wikimedia, Àlex Hinojo, aportarà la part pràctica de la sessió i serà l’encarregat d’explicar en profunditat el funcionament de la Viquipèdia i quines són les seves possibilitats a l’hora de poder participar-hi per enriquir-ne el contingut.

Data: 

Dilluns 01 Maig

Hora: 

13:47

Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, CEESC, Amical Wikimedia
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat