Fira d'entitats veïnals de Manresa

Fira d'entitats veïnals de Manresa
Manresa
Dissabte, 13/05/2017

La Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) organitza el dissabte 13 de maig Veïnàlia, la Fira d'entitats veïnals de la ciutat. Durant tot el dia hi haurà diverses activitats adreçades a tots els públics.

La jornada començarà amb una caminada per conèixer punts referents de les reivindicacions veïnals de Manresa. Serà un recorregut circular d'aproximadalemtn deus hores, que sortirà de la plaça Sant Domènec, a les 9.30 hores.

A partir de les 10.00 hores, la Plaça Sant Domènec acollirà diferents tipus d'activitats que seran una mena de tast del que es fa a les associacions de veïns i veïnes de la ciutat: una mostra de Tai-Txi, una mostra de tallers de costur i classes de català. A la tarda hi haurà sessió de country i una mostra de sevillanes i es faran tallers de labors i treballs manuals.

A les 12.00 hores es farà l’acte d’inauguració de la Fira d’entitats veïnals i es retrà homenatge a tots els expresidents de la FAVM "pel seu treball al capdavant de l’entitat i el seu compromís amb el moviment veïnal a Manresa".

Paral·lelament, a la Plana Sant Domènec hi haurà un espai infantil, amb una biblioteca veïnal i una zona de jocs. L'horari serà de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores. A les 10.30 hi haurà una xocolatada de comerç just i conte contes.

A més a més, l’Espai Plana de l’Om acollirà del 16 al 21 de maig l’exposició "Veïnàlia", amb una mostra de treballs i fotografies per donar a conèixer les activitats i reivindicacions que duen a terme les associacions veïnals.

Data: 

Dissabte 13 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Federació d’Associacions de Veïns de Manresa
Correu electrònic de l'organitzador: 
favm@favm.org