5a Fira Conte va! Va de contes

Presentació 5a Fira Conte va! Va de contes
Vilanova i la Geltrú
Dissabte, 13/05/2017

L'Associació pel Foment de la Lectura Infantil Judit Sendra Garcia organitza una jornada dedicada al conte el 13 de maig a la plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú.

Mestra, contacontes i gran amant dels contes il·lustrats, la Judit Sendra va inspirar l'Associació pel Foment de la Lectura Infantil que du el seu nom a celebrar anualment la Fira Conte va! Va de contes. Aquest dissabte, 13 de maig, de 10h a 20h, la plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú acollirà la cinquena edició de la cita impulsada per promoure l'oferta cultural a la capital del Garraf. Una iniciativa adreçada a infants, joves i persones adultes que vulguin gaudir d'una jornada dedicada a totes les vessants del conte.

La plaça de les Neus serà el centre neuràlgic de l'activitat que també es dispersarà en altres espais de la ciutat amb un programa que inclou una exposició, un concurs de contes, tallers, animació infantil, espectacles, marató de contes, autors, il·lustradors, llibreries, biclioteques, gimcana familiar, ...

Pots consultar tota la programació.

Data: 

Dissabte 13 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació pel Foment de la Lectura Infantil Judit Sendra Garcia
Correu electrònic de l'organitzador: 
contevavadecontes@gmail.com