Nit de la Solidaritat a Mataró

Nit amb lluna. Font: Wikimedia
Mataró
Divendres, 16/06/2017

La 20a edició de l’esdeveniment tindrà com a convidat especial a Meir Margalit, activista dels drets humans en un acte que se celebrarà el 16 de juny de 2017.

La 20a edició de la Nit de la Solidaritat, que tindrà prop d’una quinzena d’actes, és un esdeveniment que té l’objectiu de divulgar i conscienciar sobre la solidaritat i altres valors vinculats com la justícia, la cooperació, la pau, el compromís i la convivència. La Nit de la Solidaritat forma part del Juny Associatiu 2017, que són un conjunt d’activitats programades amb l’objectiu de donar valor a la tasca de les associacions i els col·lectius que treballen desinteressadament en la millora de la societat.

L’acte central del programa serà la conferència “Els Drets Humans en l’era postmoderna: la pau a Israel-Palestina”, a càrrec del convidat especial Meir Margalit, activista dels drets humans i director acadèmic de l‘Institut Universitari Oro. Aquest acte es farà el 16 de juny a la Sala d’Actes del Casal Aliança, situat al carrer Bonaire.

Meir Margalit va néixer en una família marcada per la persecució jueva a l’Europa Oriental, el seu pare va sobreviure a l’Holocaust i la seva mare va emigrar abans que comencés la Segona Guerra Mundial. La seva faceta més destacada ha estat la d’activista social i polític. És defensor dels drets nacionals del poble palestí, ha estat cofundador i coordinador del Comitè Israelià contra les Demolicions de Cases Palestines i del Centre d’Iniciatives per la Pau.

Data: 

Divendres 16 juny

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Ajuntament de Mataró
Correu electrònic de l'organitzador: 
93 758 21 00