Presentació de l'estudi "Accidentalitat de la bici"

Presentació de l'estudi "Accidentalitat de la bici"
Barcelona
Dilluns, 18/09/2017

El Bacc presenta un estudi sobre l'Accidentalitat en Bicicleta i les seves conseqüències a Barcelona, 18 de setembre a les 18.30 h a la Casa del Llibre a Barcelona.

"Accidentalitat en bicicleta i les seves conseqüències a Barcelona" és un estudi elaborat per Rubèn Carbonero a partir de les dades disponibles a la web Open Data BCN sobre els accidents en què està implicada la bicicleta. Fa una anàlisi territorial, i aborda les diferents tipologies d’accidents, especialment aquells relacionats amb les persones vianants. En acabar l'exposició de les dades tindrà lloc una taula rodona amb les persones assistents.

L'activitat està organitzada pel BACC Bicicleta Club De Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona. S'emmarca dintre de la Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com la visualització dels canvis possibles en l’ús de l’espai públic, en la millora la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Data: 

Dilluns 18 set

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Bicicleta Club de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
bacc@bacc.cat