Mobility Eco Forum

Mobility Eco Forum se celebra el 29 de setembre
Barcelona
Divendres, 29/09/2017

La conferència internacional Mobility Eco Forum que se celebra el 29 de setembre a Barcelona porta un ampli debat sobre el futur de la mobilitat sostenible a les ciutats.

El Mobility Eco Fòrum (MEF) té com a objectiu fer públic i reflexionar sobre la mobilitat sostenible i justa.
A través de conferències, tallers i debats, es presentaran bones pràctiques i iniciatives d'èxit de mobilitat sostenible aplicades en grans i mitjanes ciutats europees i mediterrànies. El debat sobre el paper de la tecnologia i la mobilitat compartida és el tema central d'enguany.
El Mobility Eco Forum forma part de Global Eco Fòrum, un projecte desenvolupat des de l'entitat ambiental eco-union, que té per objectiu divulgar les visions sobre la transició socioecològica en la regió euro mediterrània.
Es parlarà d'escenaris postcotxe, de salut pública i de justícia social dins el marc de les polítiques de mobilitat, així com del futur del vehicle autònom i dels serveis de mobilitat compartida.
Les conferències s'articulen al voltant de tres temàtiques:

- Ciutats habitables: noves orientacions per les polítiques de mobilitat. Amb Bénédicte Jacquemin, Investigadora a ISGLOBAL, i Isabell Büschel, Directora a Espanya de Transport & Environment. Moderadora: Carme Miralles Guasch, ICTA, Universitat Autònoma de Barcelona.

- Compartint ciutats: noves mobilitats enfront el transport sostenible. Amb Ricard Jornet, President de Som Mobilitat; Ricard Riol, Presidente de la PTP, i Juan José Montero Pascual, Profesor de la UNED. Moderador: Sander Laudy, Arquitecto.

- Ciutats futures: escenaris per la mobilitat baixes en carboni. Amb Mercedes Vidal, regidora de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona; Eric Vidalenc, Director Regional en l'ADEME (agència de Medi Ambient i Control de l'Energia a França); Christophe Gay, Director de Forum Vies Mobile, i Salvador Rueda, Director de l'Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona.

-

Està organitzat per Eco Union, amb la col·laboració de Fòrum Vies Mobiles i el CCCB.
Per a més informació i inscripcions es pot consultar aquest enllaç.

Data: 

Divendres 29 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Eco Union
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ecounion.eu