IV Festa de la sopa d'aquí i d'allà

IV Festa de la sopa d'aquí i d'allà
Barcelona
Dissabte, 11/11/2017

La festa de les sopes és un esdeveniment que proposa un espai d'intercanvi i coneixement d'altres cultures mitjançant la cuina. Aquesta tindrà lloc l'11 de novembre, en el marc del Festival de Cultura Raval(s).

El festival de les sopes és un moviment estès arreu del món que proposa compartir l'espai públic amb l'excusa de cuinar un plat calent i alhora poder crear xarxa i enfortir els lligams entre les persones del barri. Al Raval ja s'ha realitzat els darrers tres anys i l'11 de novembre se'n farà la quarta edició. Enguany es dedicarà a totes les dones cuineres, "la tasca de les quals sovint queda invisibilitzada".

Organitzada pel Servei Civil Internacional de Catalunya, la "Festa de les sopes amb nom de dona: IV Festa de la sopa d'aquí i d'allà" es realitzarà en el marc de la 15a edició del Festival Cultural Raval(s). Per participar-hi cal "tenir ganes de compartir una tarda entre fogons i portar els ingredients que creguis més idonis per a la sopa que vols oferir". També es pot portar la sopa ja preparada i escalfar-la al moment del tast.

La festa tindrà lloc a la Plaça dels Àngels (davant del MACBA). Començaran a cuinar a les 16.00 hores i el tast de sopes serà a partir de les 20.30 hores.

Per participar-hi cal emplenar aquest formulari, abans del 6 de novembre. Per a més informació, pots contactar amb la Sara a outgoing[arrova]sci-cat.org.

Data: 

Dissabte 11 nov

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Servei Civil Internacional
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@sci-cat.org