Jornada de cocreació de The Things Network Catalunya

Logotip de The Things Network Catalunya
Barcelona
Divendres, 16/03/2018

The Things Network Catalunya fa una crida a entitats, empreses i professionals per participar en la creació de la Xarxa Oberta d'Internet de les Coses.

The Things Network Catalunya (TTNcat) és un grup de persones i entitats interessades a fomentar la sobirania tecnològica, l’autonomia social i la tecnoètica a partir de la construcció d’una xarxa de dades d’Internet de les Coses oberta, lliure, neutral creada col·lectivament des de baix. Amb l'objectiu de presentar aquesta xarxa pilot i explorar conjuntament els reptes socials que hi ha al territori, organitza una jornada de cocreació. Aquesta s'adreça a entitats, col·lectius, empreses i professionals del món de l'Internet de les coses, del disseny, de la comunicació i de l'educació.

La trobada tindrà lloc el 16 de març, de 16.00 a 19.30 hores, a Soko Tech (Carrer de Vallès i Ribot, 36, Barcelona). Per participar-hi cal emplenar aquest formulari.

La jornada marcarà el full de ruta dels dos hackatons que organitzarà TTNcat en el marc del programa pilot al juny i a l'octubre d'aquest any, esdeveniments que tindran com a objectiu treballar un cas d'ús a partir de la tecnologia de l'Internet de les Coses.

Data: 

Divendres 16 març

Hora: 

16:00

Organitzador: 
The Things Network Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
-