Concert Circular a Barcelona: Al Kamandjati Ensemble amb Cordes del Món

Concert circular Palestina-Catalunya -ACP
Barcelona
Dissabte, 01/12/2018

El dissabte 1 de desembre, a les 19h a la Sala Moragues d'El Born CC, es durà a terme un concert circular entre el grup palestí Al Kamandjati Ensemble i Cordes del Món en què s'interpetrarà música d'ambdós indrets. L'entrada és gratuïta.

El dia 1 de desembre el conjunt palestí Al Kamandjati Ensemble i Cordes del Món, amb la col·laboració especial de la guitarrista i cantant Ana Rossi i de la violoncel·lista Marta Roma, duran a terme un concert conjunt al Born Centre Cultural (Pl/Comercial, 12). El concert serà una conjunció musical que ens transportarà a la vida i als carrers de Ramal·lah, Jenin, Jericó o Jerusalem amb un repertori conjunt que inclourà: samai, longa, peces basades en el cançoner clàssic àrab (com la taktoka), cançons tradicionals de la música palestina i catalana, a més de nombroses emocions sensorials. Aquest serà un dels tres concerts que es faran, junt amb el de Reus, que se celebrarà el dia 30 de novembre i el de Sabadell, que tindrà lloc el diumenge 2 de desembre.

El concert s’emmarca dins de la campanya Palestina Batega, una iniciativa de l’Associació Catalana per la Pau que pretén apropar Palestina a la ciutadania de Catalunya, mitjançant les seves expressions culturals més populars i que compta amb la col·laboració del Concert Circular i el CEM Maria Grever; i el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Malgrat ser un concert gratuït, cal que els assistents s'inscriguin al següent link: https://www.eventbrite.es/e/concert-circular-palestina-batega-al-kamandj... .

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l'Associació Catalana per la Pau a través del correu electrònic mediterrania@acpau.org

Data: 

Dissabte 01 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio.acp@gmail.com