'Incorporem la perspectiva de gènere a l’entitat'

Cartell Formació Perspectiva de gènere
Barcelona
Dilluns, 03/12/2018

Formació sobre perspectiva de gènere a les entitats juvenils.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) presenta una nova càpsula formativa on es farà un repàs dels conceptes bàsics en matèria d’igualtat de gènere i una aproximació a les eines i estratègies que es tenen a l’abast des de les entitats juvenils per incorporar mesures d’igualtat en el sí de l'organització (tant en el funcionament intern com en les activitats i projectes que s'impulsen). A més, durant la formació hi haurà un espai per fer intercanvi de bones pràctiques i, per últim, també es parlarà dels criteris d’igualtat de gènere a les subvencions convocades per l’Ajuntament de Barcelona.

La formació tindrà lloc el dilluns 3 de desembre de 18h a 21h al Punt 7 – Punt InfoJOVE Horta-Guinardó (Carrer d’Horta, 71) (Metro: L5 Horta) i anirà a càrrec d’una tècnica del Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona.

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula ‘Incorporem la Perspectiva de Gènere a l’Entitat’.

Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic informant-vos de si teniu plaça. Recordeu que des del CRAJ es prioritzen les places per a les persones que participen en entitats i col·lectius juvenils de Barcelona.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat o truqueu al 93 265 52 17.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre perspectiva de gènere i finançament públic que hi ha disponibles a la web del CRAJ:

Data: 

Dilluns 03 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
assessoraments@crajbcn.cat