Milloreu l’espai públic amb el Som Hackathon Tecnocampus 2019

Logotip del Som Hackathon TecnoCampus 2019
Mataró
Divendres, 08/02/2019 fins Diumenge, 10/02/2019

L’edició del hackató referent del Maresme té per objectiu la millora de la gestió de l’espai públic. Poden participar alumnat de cicle o de grau universitari.

Del 8 al 10 de febrer se celebrarà el Som Hackathon TecnoCampus 2019. L’edició d’enguany té per objectiu construir alternatives tecnològiques per una gestió viva i sostenible de l’espai públic. Som Hackathon TecnoCampus 2019 estarà organitzat per la Universitat Pompeu Fabra, l’Ajuntament de Mataró i Som Mobilitat.

Hi poden participar alumnat d’enginyeries i graus universitaris, com: informàtica, videojocs, màrqueting, administració i direcció d’empreses i turisme. També poden participar-hi: alumnat del Batxillerat Científic-Tecnològic, Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma, Desenvolupament d’aplicacions web i Administració de sistemes informàtics en xarxa.

Durant el segon cap de setmana de febrer, totes les persones participants es reuniran al TecnoCampus de Mataró per crear projectes relacionats amb la gestió de l’espai públic. Aquests projectes poden ser: pàgines webs, aplicacions mòbils, programari específic, maquinari... qualsevol enginy o proposta que pugui idear l’equip.

Hi ha dos premis pels projectes més interessants:

  • Premi de 2000 euros, a repartir entre les persones de l'equip, pel millor projecte idealitzat per un equip universitari. Accés directe al programa d’incubació del TecnoCampus.
  • Premi de 1000 euros, a repartir entre les persones de l'equip, pel millor projecte idealitzat per un equip de secundària.

La participació a l’hackató no té cap cost econòmic. L’organització proporciona la connexió Internet, àpats, assessorament, tallers i l’espai de treball. Podeu apuntar-vos aquí.

Data: 

Divendres 08 febr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Universitat Pompeu Fabra - TecnoCampus Mataró
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@tecnocampus.cat