3a Mostra Tecnològica Anoia Tast Tech

Cartell de la 3a Mostra Tecnològica Anoia Tast Tech d'Igualada
Igualada
Dissabte, 26/01/2019

La tercera edició d’aquesta mostra tecnològica comptarà amb la demostració de projectes artístics que utilitzen la tecnologia. Durant tot el dia podreu veure altres projectes educatius amb diverses eines tecnològiques.

El dissabte 26 de gener, de les 10.00 h fins a les 14.00 h, se celebrarà el 3r Anoia Tast-Tech, la mostra tecnològica d’Igualada. Amb l’objectiu d’aproximar i promoure la tecnologia a la societat, i sobretot a la comunitat educativa, formada per mares, pares, professorat i alumnat. Aquesta iniciativa està organitzada per TIC Anoia, inQuiet i CRP. La mostra es farà al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia i només cal una inscripció per assistir als diferents actes.

Si assistiu a la Mostra, podreu veure:

  • Projectes artístics i tecnològics.
  • Demostració d’experiències i materials educatius amb plaques Arduino, Robots Lego i Scratch.
  • Tallers de 45 minuts de durada, que es necessiten insripció prèvia mitjançant aquest enllaç. Els tallers seran de Robòtica, Arduino, Scratch, Bee-Bot, Pro-Bot, Gamificació, Raspberry Pi i Makey Makey.

La 3a Mostra de l’Anoia Tast-Tech compta amb el suport del Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia.

Data: 

Dissabte 26 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
TIC Anoia
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://www.ticanoia.cat/altres/contactar.html