logo Generalitat

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí

Escola d’Estiu del Voluntariat 2019

Monogràfic del Butlletí A l’Abast

El butlletí del voluntariat català

Capçalera butlleti Abast
Dijous, 30 de maig de 2019 Butlletins anteriors

Banner voluntariat
Banner PFVC
Banner xarxanet
Banner fes-te voluntari
Banner assessorament
Banner blocs xarxanet
Banner nonprofit
Banner masclisme
Banner omnia
Banner dixit
Banner butlletins
Banner xarxes socials

Obertes les inscripcions per a la 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat

 

Ja estan obertes les inscripcions de la 20a edició de l’Escola d'Estiu del Voluntariat, que enguany tindrà lloc el 10 de juliol a Girona

L’Escola d’Estiu del Voluntariat és un espai on s’ofereixen activitats formatives de qualitat per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

L’objectiu és oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats. En la seva 20a edició, el programa d’enguanyha recollit les propostes de les més de 80 persones que van participar en un formulari el passat mes de març.

 
Inscripcions obertes

La inscripció inclou l’assistència a les activitats escollides (conferència inaugural i tallers), els certificats d’assistència a les activitats escollides i la pausa-cafè al matí (la inscripció no inclou el dinar).

L’Escola és una activitat gratuïta que es finança en la seva totalitat des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 
Escola d’Estiu del Voluntariat 2018

L’any passat es va celebrar a Barcelona l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2018 que va tractar sobre els grans reptes i problemes que existeixen a les entitats de voluntariat, i va plantejar possibles solucions en àrees específiques de la comunicació, la intervenció social i la gestió d’equips i persones. A més a més, l’Escola també va acollir la presentació de l’exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat”.

 

 
logo benestar i familia logo fundacio pere tarres Licencia de Creative Commons

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés. ISSN: 2385-4146

 

alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors

© Generalitat de Catalunya