Finançament
F Pere Tarrés

Programa 'Santander Social Tech' 2019

La Fundación Banco Santander convoca les Ajudes Santander Social Tech amb l'objectiu d'impulsar la transformació digital d'organitzacions del Tercer Sector d'acció social.

Convocant: 
Fundación Banco Santander
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 16 Desembre, 2019
Termini convocatòria: 
16/12/2019 fins 07/02/2020
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Tecnologia i Internet
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Àmbits de treball objecte de subvenció:

  1. Comunicació, màrqueting i captació de fons. Projectes orientats a la digitalització que tinguin entre els seus objectius: incrementar la notorietat de l'organització; augmentar la base social; millorar la relació amb els diferents públics a través de canals digitals i/o aconseguir captar més recursos.
  2. Programes o serveis a usuaris. Projectes orientats a la digitalització que tinguin entre els seus objectius: oferir un servei millorat als usuaris; ampliar l'impacte dels projectes; incorporar nous serveis i/o augmentar l'orientació als beneficiaris a través de la incorporació d'eines o tecnologies digitals.
  3. Gestió interna i processos: Projectes orientats a la digitalització que tinguin entre els seus objectius: millorar l'eficiència de la gestió i/o l'optimització dels processos interns de l'organització gràcies a l'ús de noves tecnologies.

Una vegada determinat l'àmbit de treball, l'aportació econòmica podrà anar destinada a un o més dels següents conceptes:

  • Adquisició de Maquinari.
  • Adquisició de Programari.
  • Desenvolupament web/plataformes/aplicacions.
  • Contractació de serveis professionals orientats estrictament al desenvolupament digital de l'organització (per exemple: agències de comunicació i/o màrqueting, empreses informàtiques, etc.)
  • Formació de personal i/o usuaris en l'àmbit digital

Dotació

La present convocatòria compta amb una dotació total de 250.000 euros.

Les organitzacions podran sol·licitar fins a un màxim de 5.000 euros.