Webinar: ‘Com parlar dels DDHH durant la Covid-19?’

La videoconferència està dirigida a membres d’organitzacions que treballen pels drets humans. Font: Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona.
Dimecres, 13/05/2020
(En línia)

El 13 de maig, el Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona organitza aquesta xerrada en línia.

El proper dimecres 13 de maig a les 12.00 h, el Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona organitza el webinar ‘Com parlar dels DDHH durant la Covid-19?’.

La trobada virtual compta amb la participació d’Israel Butler, autor de la guia ‘How to talk about human rights during Covid-19?’, publicada per l’organització europea civil Liberties.

En la situació d’emergència actual, diferents governs i mitjans de comunicació han desenvolupat narratives que emmarquen els drets humans com un obstacle per a la salut pública. L’objectiu de la sessió és reforçar els marcs positius que expliquin per què en un moment com l’actual els drets humans són imprescindibles.

La guia de Liberties recorda que els drets humans són eines que poden fomentar que la salut i el benestar estiguin al centre de les polítiques públiques, i ofereix recomanacions pràctiques per orientar campanyes i comunicacions que defensin els drets humans i els apropin a la ciutadania.

La videoconferència està dirigida a membres d’organitzacions que treballen pels drets humans, en especial persones responsables de la comunicació i/o disseny de campanyes.

La sessió serà impartida en llengua anglesa, tot i que es podran realitzar preguntes en català i castellà. Per assistir, cal fer arribar la inscripció a formacio.crdh@bcn.cat.

Data: 

Dimecres 13 Maig

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio.crdh@bcn.cat