Taller regularització de persones migrades

La sessió va destinada a professionals i personal tècnic de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, així com personal tècnic assessor, persones emprenedores i sòcies de cooperatives. Font: Unsplash.
Dilluns, 08/06/2020
(En línia)

El 8 de juny, Aracoop organitza la sessió en línia.

El proper dilluns 8 de juny a les 10.00 h, Aracoop organitza el taller regularització de persones migrades.

L’objectiu de la sessió és conèixer la documentació i els procediments establerts a la normativa d’estrangeria per tal que les persones migrants puguin obtenir els permisos necessaris per a desenvolupar l’activitat laboral en el marc d’un projecte d’economia social.

El taller abordarà temes com els drets i garanties de les persones estrangeres a l’estat espanyol, els requisits i itineraris de regularització amb permís de treball i els criteris dels informes d’estrangeria de competència catalana.

També es tractaran les vies d’incorporació a una cooperativa, els requisits C/A R. General i requisits C/P R. Autònoms i el calendari i la documentació.

La sessió va destinada a professionals i personal tècnic de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, així com personal tècnic assessor, persones emprenedores i sòcies de cooperatives.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 08 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Aracoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@aracoop.coop