24è Guanya’t el Cel amb el Pare Manel

Cartell de la 24a edició del festival.
Dijous, 11/06/2020 fins Diumenge, 14/06/2020
(En línia)

La Fundació Pare Manel adapta el festival benèfic i l’adapta a la virtualitat amb entrada gratuïta i la possibilitat de fer un donatiu.

La 24a edició del festival ‘Guanya’t el Cel’ tindrà com a novetat principal la seva celebració adaptada a Internet. La festa benèfica de la Fundació Pare Manel enguany tindrà lloc de manera online gràcies a la col·laboració dels artistes convidats i de la productora El Terrat.

Aquest any seran dues úniques funcions que es podran seguir a través del web www.guanyatelcel.org. La primera se celebrarà el dijous 11 de juny i la segona el diumenge 14 de juny. En ambdós casos, les funcions tindran lloc a les 20h del vespre. Entre els artistes convidats participaran Clara Segura, Bruno Oro, Carlos Latre, Alba Guerrero, el Mag Lari, Pep Plaza, Queco Novell, Txabi Franquesa, Judit Nedermann, el Tricicle i Joan Manel Serrat.

L’entrada per aquest espectacle és gratuïta però la Fundació Pare Manel ha habilitat un espai perquè les persones assistents puguin fer una aportació econòmica al compte corrent de l’entitat: ES77 2100 0907 0002 0005 9797. Els diners recaptats es destinaran als casals i campaments d’estiu que la fundació està preparant per als més de 400 infants i joves.

Una part dels ingressos també anirà destinada a activitats formatives per a infants i joves en risc d’exclusió social.

Data: 

Dijous 11 juny

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Fundació Pare Manel
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@paremanel.org