Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions de la Diputació de Barcelona a cicles i festivals artístics organitzats per entitats del sector cultural 2020

La Gerència de Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona convoca subvencions destinades a finançar cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural a realitzar dins la demarcació de la Diputació.

Convocant: 
Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Cultura
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 2 Juny, 2020
Termini convocatòria: 
02/06/2020 fins 25/06/2020
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Seran objecte de subvenció els cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural que tinguin com a objectiu el foment i la difusió de les arts escèniques, la música, el cinema, les arts visuals i la literatura i que es realitzin total o parcialment en els municipis de la demarcació de Barcelona (excepte la ciutat de Barcelona) durant l’any 2020. Es consideraran els cicles o festivals que esdevinguin a la ciutat de Barcelona i que s’estenguin en altres seus de municipis de la demarcació de Barcelona.

Caldrà complir els següents requisits:

  • Han de centrar la seva activitat en l'àmbit de les arts escèniques, la música, el cinema, les arts visuals i la literatura.
  • Han de programar un mínim de 3 activitats professionals a la demarcació de Barcelona (exceptuant la ciutat de Barcelona).
  • Han de tenir lloc en un o més municipis de la demarcació de Barcelona (exceptuant la ciutat de Barcelona).
  • Han de comptar amb la col·laboració explícita dels ajuntaments dels municipis a on es realitzen els cicles o festivals.
  • Han de tenir una trajectòria mínima de 2 anys.

L’import que es destinarà per a aquesta convocatòria serà de 250.000 €.