Curs: Introducció al Dret Internacional Humanitari i als Drets Humans

Imatge de drets humans de la Creu Roja. Font: Creu Roja
Dimecres, 14/10/2020 fins Dijous, 29/10/2020
(En línia)

La Creu Roja organitza un curs virtual on es recullen els principis bàsics dels drets humans i els mecanismes per a la seva protecció.

La Creu Roja ha organitzat un curs en línia amb l’objectiu de difondre i facilitar la comprensió de les normes que determinen la dedicació humanitària i voluntària. La formació ‘Introducció al Dret Internacional Humanitari i als Drets Humans’ recollirà els principis bàsics dels drets humans i la seva interrelació amb els mecanismes de protecció i les dificultats derivades per a la seva aplicació.

La formació tindrà una durada de 15 hores teòriques i es realitzarà a través del Campus Virtual de la Creu Roja. L’alumnat tindrà l’accés disponible a la plataforma durant 24 hores al dia els 7 dies de la setmana. L’entitat recomana una hora al dia de dedicació al curs i un total de cinc hores setmanals.

Les dates del curs són del 14 al 29 d’octubre del 2020. En aquest sentit, la data límit d’inscripció és el 30 de setembre del 2020. El curs es dirigeix a voluntariat i personal laboral de les entitats. La preinscripció es pot fer a través d’aquest enllaç i el límit és de 35 places.

Data: 

Dimecres 14 oct

Hora: 

07:00

Organitzador: 
Creu Roja Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@creuroja.org