Curs ‘Els equips humans a les entitats de voluntariat’

Persona escrivint en una diana. Font: Fundació Pere Tarrés
Dimarts, 07/07/2020
(En línia)

Les persones participants coneixeran l'itinerari del voluntariat en una organització i la seva gestió segons les diferents etapes.

La Fundació Pere Tarrés posa en marxa un conjunt de formacions en línia per a persones voluntàries que tindran lloc aquest inici d’estiu. Una d’elles és el curs ‘Els equips humans a les entitats de voluntariat’, que s’iniciarà el 7 de juliol i s’acabarà el 4 de setembre amb una durada de 40 hores lectives. Està dirigit tant a professionals i voluntaris/àries com a persones interessades en el món del voluntariat i la gestió d’equips. El cost del curs per alumne és de 25 euros.

Les persones participants coneixeran l'itinerari del voluntariat en una organització i la seva gestió segons les diferents etapes, des de la convocatòria i acolliment fins al comiat de la persona voluntària. Presentar les claus formatives necessàries per emprendre processos educatius amb les persones voluntàries i l'organització alineant els objectius de tots dos. També adquiriran les habilitats necessàries per dur a terme la coordinació i gestió del voluntariat en una entitat.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer en aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 07 jul

Hora: 

07:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org