Seminari online: ‘Pobresa i Ocupació: què volen dir les entitats catalanes d’acció social a Europa?’

Cartell de l'esdeveniment. Font: ECAS
Dimecres, 08/07/2020
(En línia)

La Comissió Internacional i d'innovació social d'ECAS i DIPLOCAT organitzen una trobada online a través de Zoom el dia 8 de juliol a les 10h.

La Comissió Internacional i d'innovació social d'ECAS ha organitzat amb el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) el seminari online 'Pobresa i Ocupació: què volen dir les entitats catalanes d'acció social a Europa'?. La trobada virtual, que se celebrarà el 8 de juliol a les 10h a través de la plataforma Zoom, comptarà amb la presència de representants de la Comissió Europea i del Comitè Econòmic i Social Europeu.

Durant l'esdeveniment també hi participaran professionals de diverses entitats, en una trobada que té l'objectiu d'extreure propostes per incidir en les polítiques socials de la Unió Europea. El programa inclou una taula de ponències moderada per Marta Cid, vocal internacional i d'innovació social d'ECAS, on participaran experts com Ferran Busquets (director d'Arrels Fundació) o Sònia Moragrega (Fundació Intermedia).

La cloenda anirà a càrrec de Bernat Solé, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya. També hi haurà un torn de preguntes obert per al públic general. Per a participar en la sessió, s'ha de fer inscripció prèvia.

Data: 

Dimecres 08 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
ECAS
Correu electrònic de l'organitzador: 
ecas@acciosocial.org