Webinar: Quin model de mobilitat internacional volem?

L’objectiu és respondre preguntes com ‘On queden les fronteres?’, ‘Per a qui i per què existeixen?’ o ‘Quins models de ciutat i de turisme es volen en un futur?’. Font: Unsplash.
Dimarts, 07/07/2020
(En línia)

El 7 de juliol Lafede.cat organitza la sessió en línia.

El proper dimarts 7 de juliol a les 18.00 h, Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Global organitza el webinar Quin model de mobilitat internacional volem? Propostes post #Covi19 en clau de Justícia global.

La pandèmia que s’està vivint els darrers mesos està demostrant la globalització d’aquest món. Per aquest motiu, l’objectiu de la sessió és respondre preguntes com ‘On queden les fronteres?’, ‘Per a qui i per què existeixen?’ o ‘Quins models de ciutat i de turisme es volen en un futur?’.

L’activitat compta amb la participació de Mbuyi Kabunda, professor de relacions internacionals d’Àfrica i membre de l’Institut Internacional de Drets Humans d’Estrasburg, Maria Garcia, responsable de l’àrea de contaminació atmosfèrica d’Ecologistes en Acció i portaveu de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire i Iván Miró, sociòleg i expert en cooperativisme.

La sessió es realitzarà a través de la plataforma Zoom i You Tube.

Data: 

Dimarts 07 jul

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Global
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@lafede.cat