Jornada de voluntariat i seguiment de ratpenats al Delta de l'Ebre

Jornada de voluntariat i seguiment de ratpenats al Delta de l'Ebre
Deltebre
Dissabte, 29/08/2020

Apunta’t i participa a la primera revisió massiva de caixes de ratpenats al Delta de l’Ebre.

La Plataforma de ciència ciutadana per l’estudi i conservació de ratpenats ha organitzat pel proper 29 d’agost una jornada de voluntariat i seguiment de ratpenats al Delta de l’Ebre. Es tracta de la primera revisió massiva de caixes refugi de ratpenats que hi ha al Delta: en un sol dia, els participants insepccionaran les més de 500 caixes de la zona.

Per a realitzar aquesta activitat, s’organitzaran grups de treball entre els assistents, que sempre aniran acompanyats d'un expert en ratpenats, i es repartiran per tot el Delta amb l’objectiu d’inspeccionar totes les caixes i de comptar quants ratpenats s’hi refugien.

És imprescindible inscriure’s prèviament per a poder participar, omplint aquest formulari. Important: s’ha d’indicar també si es disposa de vehicle propi. L’activitat començarà a les 8:00 hores i finalitzarà a les 19:00 hores. El punt de trobada i de cloenda és el carrer Doctor Martí Buera número 22, davant l’Ecomuseu.

Caldrà dur roba còmode, barret i protecció solar, així com dinar i aigua. A més, es respectaran les mesures de seguretat necessàries a causa de la pandèmia per coronavirus i, per tant, és obligatori que tots els assistents portin mascareta. L’organització es farà càrrec de la resta de material de seguretat (guants i gel hidroalcohòlic) necessari per mantenir les condicions de seguretat.

Data: 

Dissabte 29 ag

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Plataforma de ciència ciutadana per l'estudi i conservació de ratpenats.
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ratpenats.org