Mirades entrecreuades

Imatge de la formació. Font: ABD
Diumenge, 06/09/2020 fins Dimarts, 06/10/2020
(En línia)

ABD organitza una formació en línia per abordar les violències, el consum de substàncies i les sexualitats a l’adolescència i la joventut.

L’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) ha organitzat una formació en línia amb el títol ‘Mirades entrecreuades’, que tindrà lloc del 6 de setembre al 6 d’octubre. El curs és una oportunitat per abordar les violències, el consum de substàncies i les sexualitats a l’adolescència i la joventut amb perspectiva de gènere.

El curs s’adreça a equips professionals de l’àmbit socioeducatiu que treballen, de manera formal o informal, en contacte amb adolescents i joves en el sector educatiu, social, de l’oci o del lleure. La formació compta amb una base teòrica i una part pràctica sempre amb una mirada feminista i de gènere. Durant la formació també s’oferiran recursos pedagògics i eines educatives com a suport i complement a la intervenció.

El període de matriculació acaba el 5 de setembre i la durada total són 35h durant 4 setmanes. El preu del curs és de 95 euros, gratuït per a persones voluntàries i professionals de l’entitat. La formació serà impartida per professionals amb experiència en l’àmbit de la joventut i de prevenció de drogodependències i de violències masclistes i LGTB-fòbiques.

Data: 

Diumenge 06 set

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Associació Benestar i Desenvolupament
Correu electrònic de l'organitzador: 
educa-me@abd.ong