Seminari: Com incorporem la perspectiva feminista als nostres reglaments interns?

L’objectiu és donar claus per a la incorporació de les reflexions i pràctiques feministes en els RRI. Font: Unsplash.
Dimarts, 13/10/2020 fins Dilluns, 26/10/2020
(En línia)

Del 13 al 26 d’octubre, Almena Feminista organitza l’acte en línia.

Del proper dimarts 13 d’octubre fins al dilluns 26 d’octubre, Almena Feminista organitza el seminari ‘Com incorporem la perspectiva feminista als nostres reglaments interns?’.

Les sessions s’emmarquen dins del projecte ‘De l’experiència al relat comú’. L’objectiu és donar claus per a la incorporació de les reflexions i pràctiques feministes en els Reglaments de Règim Intern (RRI).

La sessió del 13 d’octubre es centrarà en donar resposta a preguntes com ‘Què és un RRI?’, ‘Què regula?’ i ‘Com es pot innovar des d’una perspectiva feminista’. A la sessió del 19 d’octubre s’abordarà l’intercanvi d’experiències entre cooperatives feministes que han construït un RRI transformador i es qüestionarà quins aspectes d’un RRI són especialment rellevants des d’una perspectiva feminista.

La darrera sessió, el 26 d’octubre, tractarà reflexions col·lectives sobre la mirada antiracista i des de les migracions en la gestió interna de les entitats, preguntant com incorporar la perspectiva feminista des de la interseccionalitat.

El seminari és gratuït i es realitzarà a través de la plataforma Zoom. Per participar, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 13 oct

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Almena Feminista
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@almenafeminista.org