Teatre FADWA a Biennal del Pensament

L’objectiu és explicar la situació emocional del poble palestí, mostrant tota la riquesa cultural i de resistència. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 13/10/2020

El 13 d’octubre, l’Associació Catalana per la Pau organitza l’acte a Barcelona.

El proper dimarts 13 d’octubre a les 19.30 h, l’Associació Catalana per la Pau organitza l’espectacle FADWA.

FADWA és una peça teatral sobre la vida i obra de la poetessa palestina Fadwa Tuqan. El projecte ha estat elaborat per Mar Casas i Clara Garcés i s’inspira en la trajectòria vital de l’escriptora.

L’objectiu és explicar la situació emocional del poble palestí, mostrant tota la riquesa cultural i de resistència, que existeix i persisteix, en els territoris ocupats. Dues actrius emprenen un viatge pels pobles palestins i descobreixen no només el sentit profund de la poesia de Tuqan, sinó també l’existència d’una forta xarxa de resistència cultural que les inspira per a la creació de l’obra.

L’espectacle s’emmarca dins de la campanya Palestina Batega, una iniciativa de l’Associació Catalana per la Pau que pretén apropar Palestina a la ciutadania de Catalunya, mitjançant les seves expressions culturals més populars. També s'emmarca en les jornades Ciutat Oberta-Biennal de Pensament, que organitza l'Ajuntament de Barcelona.

L’obra teatral té una durada de 55 minuts i és gratuïta. Per assistir, s’ha de reservar l’entrada a través del web.

Data: 

Dimarts 13 oct

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@acpau.org